Πρώτη αντίδραση από την oμάδα του troktikou+ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ

Κατηγορία: Uncategorized Views:

troktiko

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ

Προς μεγάλη μου έκπληξη σήμερα το πρωι διαπίστωσα οτι το troktiko "αναστήθηκε"..Μετά από απουσία κάποιων ωρών λόγω της χυδαίας και άνανδρης επίθεσης που δέχτηκε από κάποιους "συναδέρφους" τους, επέστρεψαν πιο αποφασισμένοι και δυνατοί από πριν...Καλώς ήρθαν λοιπόν και καλές αναρτήσεις!!

Συμπαράσταση στο troktiko και  σε κάθε blog που θα προσπαθουνε να κλείσουν οι φασίστες!Ακολουθεί e-mail απο την ομαδα του troktikou:
"Μπάμ κάνει ότι είναι παρέμβαση. Παιδιά πάνε να μας κλείσουν(μας έκλεισαν δηλαδή) διαδώστε ότι η ομάδα είναι εδώ δεν αλλάζει. είναι δουλειές μάκη και των πολιτικών. το γράφει στην AL KAIDA χθες ότι "θα δείτε τι σας περιμένει" έχει έναν στην google και το έκανε"

Φιλαράκια του troktikou μην κολώνετε όλη η blogάσφαιρα είναι δίπλα σας

Παράκληση προς όλους τους bloggers αρχίστε και στέλνετε e-mαιl διαμαρτυρίας στην google

Σχόλιο Techtips:

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ....ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ!!!!  ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ!!!!

EDIT

Η προκήρυξη του Τρωκτικού ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην MediaSoup

` Ετικέτες: , , ,

One response to “Πρώτη αντίδραση από την oμάδα του troktikou+ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ”

  1. Dafni says:

    Θέλουμε να λέμε οτι είμαστε αυτοί που δώσαμε έννοια και περιεχόμενο στον όρο πολιτισμός..αλλά κάπου στην πορεία το χάσαμε το παιχνίδι!Στη χώρα που χιλιάδες χρόνια πριν η ελευθερία του λόγου ήταν αναυθαίρετο δικαίομα είναι αδιανόητο εν έτη 2009 να καταπατάτε έτσι απροκάλυπτα!Ο λόγος δεν είναι αποκλειστικό δικαίομα των πολιτικών και των μεγαλοδημοσιογράφων φίλων τους!Θέλουμε να ζούμε σε μια χώρα που φημώνει τους πολίτες της;Ελπίζω πως όχι..