Νέα ηχεία από τη Logitech

Κατηγορία: Τεχνολογικά Νέα Views:

logitech1Η Logitech κάνει ένα σημαντικό βήμα στο χώρο των multimedia ηχείων, επεκτείνοντας την γκάμα της με τέσσερα νέα σετ με τεχνολογία πανκατευθυντικού ήχου 360 μοιρών: το Logitech Speaker System Z320, το Logitech Speaker System Z323, το Logitech Speaker System Z520 και το Logitech Speaker System Z523.

Και τα τέσσερα νέα σετ αποδίδουν θαυμάσια και βελτιώνουν σημαντικά την ηχητική μας εμπειρία σε κάθε περίπτωση, είτε χρησιμοποιούμε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή στη δουλειά μας, είτε ένα φορητό στο σπίτι, τόσο σε Windows ή Mac συστήματα.

Αντίθετα με τα συνηθισμένα σετ ηχείων για υπολογιστές που χρησιμοποιούν μεγάφωνα εμπρόσθιας εκπομπής, τα τέσσερα νέα σετ multimedia ηχείων της Logitech προσφέρουν πανκατευθυντικό ήχο 360 μοιρών, κάτι που δημιουργεί μια χαρακτηριστικά πιο ευρεία ιδανική θέση ακρόασης. Το τελευταίο βοηθά ιδιαίτερα αν μετακινούμε συχνά τον υπολογιστή μας μέσα στον ίδιο χώρο (σπίτι ή γραφείο).

Τα νέα σετ διαθέτουν σε κάθε δορυφόρο μεγάφωνα που εκπέμπουν και προς τα εμπρός και προς τα πίσω. Το αποτέλεσμα είναι μια πιο ομοιογενής διάχυση του ήχου, ο οποίος καλύπτει πιο ευρύ χώρο, ώστε να αισθανόμαστε κάθε φορά στο κέντρο της μουσικής σκηνής, ανεξάρτητα από την θέση μας στο χώρο ακρόασης.

Όπως δήλωσε και ο Mark Schneider, αντιπρόεδρος της Logitech και γενικός διευθυντής του τομέα ήχου της εταιρίας: «Πολλά σετ ηχείων για PC εστιάζουν σε ένα μόνο σημείο ακρόασης, κάτι που είναι αποδεκτό αν εμείς καθόμαστε πάντα στην ίδια θέση όταν χειριζόμαστε τον υπολογιστή.

Τώρα όμως, με τα νέα σετ ηχείων της Logitech με πανκατευθυντικό ήχο 360 μοιρών, μπορούμε να απολαύσουμε μια πλούσια μουσική εμπειρία (και με χαμηλή παραμόρφωση) σε μια ποικιλία ακροάσεων: είτε ακούγοντας το αγαπημένο μας τραγούδι μέσω iTunes, βλέποντας ένα βίντεο στο YouTube, ή παίζοντας ένα γεμάτο δράση videogame».

Σετ ηχείων 2.1

Το Z523 αποτελείται από δύο κομψούς δορυφόρους και ένα subwoofer 6,5 ιντσών που εκτονώνει προς το πάτωμα για πραγματικά δυνατό και πλούσιο μπάσο. Με συνολική ισχύ 40 watts (RMS), το Z523 μπορεί άνετα να καλύψει ένα τυπικό δωμάτιο με τον δυναμικό ήχο του.

Σε περίπτωση βέβαια που διαμαρτυρηθούν οι γείτονες, τα χειριστήρια έντασης είναι τοποθετημένα πάνω σε ένα από τους δύο δορυφόρους, οπότε μπορείτε άμεσα να χαμηλώσετε τη μουσική. Αν δεν χρειάζεστε τόσο πολύ το έντονο μπάσο, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε ένα ποιοτικό χαμηλό, τότε μπορείτε να επιλέξετε το σετ Logitech Speaker System Z323.

Με 30 watts (RMS) ισχύ, με subwoofer που εκτονώνει προς το πάτωμα και διαθέτει οπή ανάκλασης χαμηλών, θα έχετε μια ηχητική εμπειρία με πλούσιο δυναμικό ήχο σε όλο το φάσμα. Για ευκολία, και τα δύο σετ διαθέτουν δύο εισόδους RCA όπως και μια υποδοχή των 3,5 mm.

Έτσι μπορούμε να συνδέσουμε επάνω τους ακουστικά, μια κονσόλα παιχνιδιών, ένα Logitech Squeezebox network music player, ένα DVD player ή ένα iPod!

Στερεφωνικά σετ

Ό,τι κι αν κάνετε, εργάζεστε ή διασκεδάζετε με την αγαπημένη σας μουσική, τα νέα στερεοφωνικά σετ multimedia ηχείων της Logitech θα σας προσφέρουν ένα πλούσιο ήχο που μπορεί να καλύψει ένα τυπικό δωμάτιο, χωρίς όμως τον εξτρά όγκο ενός subwoofer.

Πιο συγκεκριμένα το Logitech Speaker System Z520 θα δώσει ζωή στη μουσική, στις ταινίες και τα βιντεοπαιχνίδια σας με τον ισχυρό ενισχυτή του των 26 watt (RMS) και την αμφίδρομη σχεδίαση του. Τα ηχεία του Z520 είναι τόσο δυνατά που θα διασκεδάσουν την παρέα σε ένα μικρό πάρτι, αλλά και τόσο αναλυτικά που θα αποδώσουν και τα πιο λεπτά ηχοχρώματα.

Το Logitech Speaker System Z320 τώρα, είναι ιδανικό για φορητούς υπολογιστές και μπορεί να ταιριάξει σε οποιοδήποτε χώρο εργασίας, καλύπτοντας τον ικανοποιητικά με την ισχύ του των 10 watts (RMS).

Θέλετε να ακούσετε ίσως μουσική από το iPod σας, ή να συνδέσετε ακουστικά για πιο διακριτικές ακροάσεις; Και στα δύο μοντέλα υπάρχει βοηθητική θύρα, οπότε δεν θα χρειαστεί ούτε καν να τα αποσυνδέσετε από τον υπολογιστή σας.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Όλα τα σετ ηχείων αναμένεται να είναι διαθέσιμα στην ευρωπαϊκή αγορά από τον Σεπτέμβριο. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής είναι οι εξής: Για το Logitech Speaker System Z320 τα €49,99. Για το Logitech Speaker System Z323 τα €59,99.

Για το Logitech Speaker System Z523 και το Logitech Speaker System Z520 τα €99,99.

πηγή: tech.pathfinder.gr

` Ετικέτες: , , ,

Comments are closed.