Η Sony Ericsson ετοιμάζει το νέο της Android κινητό

Κατηγορία: Τεχνολογικά Νέα Views:

sony-ericsson-androidΤο νέο κινητό τηλέφωνο θα αποτελεί μέρος της σειράς Xperia της εταιρείας και θα φιλοξενεί το λειτουργικό σύστημα της Google, Android

Παρόλο που η Sony Ericsson κρατά μυστικές τις λεπτομέρειες σχετικά με το νέο Android κινητό που ετοιμάζει, φωτογραφίες αλλά και πληροφορίες διέρρευσαν στο δανέζικο website, Mobil.

Η νέα συσκευή θα συγκαταλέγεται στη σειρά Xperia της εταιρείας ενώ θα φέρει το κωδικό όνομα Rachael. Η Sony Ericsson αναμένεται να κάνει την επίσημη ανακοίνωση της κυκλοφορίας του περίπου στα τέλη του χρόνου.

Σύμφωνα με το δανέζικο site, το νέο κινητό θα βασίζεται στην πλατφόρμα Snapdragon της Qualcomm (QSD8250), κάτι που σημαίνει ότι οι ταχύτητες του επεξεργαστή και του HSDPA θα φτάνουν το 1GHz και 7.2 Mbps αντίστοιχα.

Επίσης, όπως φαίνεται άλλωστε και από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν, η συσκευή θα είναι εξοπλισμένη με κάμερα ανάλυσης 8,1Mpixels, η οποία θα παρέχει λειτουργίες autofocus και φλας. Στο πάνω μέρος του κινητού βρίσκεται υποδοχή για ακουστικά 3.5 χιλιοστών και θύρα USB.

Πιθανολογείται ότι το λειτουργικό σύστημα στο οποίο πρόκειται να βασίζεται το νέο Xperia, θα είναι το Google Android 2.0, το οποίο αναμένεται και αυτό να κυκλοφορήσει στο τέλος του έτους.

` Ετικέτες: , , ,

Comments are closed.