Στο ναδίρ το ηθικό των υπαλλήλων της Yahoo

Κατηγορία: Τεχνολογικά Νέα Views:

yahooΜια περίεργη είδηση που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη αναστάτωση στο εσωτερικό της Yahoo με το προσωπικό να ανησυχεί πλέον σοβαρά για το μέλλον της εταιρείας. Όπως έγινε γνωστό, η σιδηρά κυρία της επιχείρησης Carol Bartz πούλησε πρόσφατα σχεδόν τις μισές από τις μετοχές της εταιρείας που κατείχε και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι θα ρευστοποιήσει σύντομα όλο το χαρτοφυλάκιό της.

Η Bartz πούλησε το Μάρτιο μετοχές της Yahoo! αξίας 830.000 δολαρίων, ενώ τον Ιούνιο προχώρησε σε νέα πώληση αξίας 1,4 εκατ. δολαρίων. Πριν τις πωλήσεις, η Bartz κατείχε μετοχές αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Φυσικά, η είδηση σκόρπισε πανικό στους υπαλλήλους της εταιρείας, οι οποίοι ερμήνευσαν την κίνηση αυτή ως προπομπό δυσάρεστων εξελίξεων. Οι υψηλά ιστάμενοι κάθε επιχείρησης είναι οι πρώτοι που πρέπει να δείχνουν εμπιστοσύνη στην εταιρεία και ενέργειες σαν κι αυτή βλάπτουν σοβαρά το ηθικό του προσωπικού.

Η ίδια η Bartz απέστειλε ένα email σε όλους τους υπαλλήλους, καλώντας τους να μην ασχολούνται με φήμες. Ωστόσο, είναι αμφίβολο κατά πόσο η επιστολή αυτή θα αναστρέψει το κλίμα ηττοπάθειας που έχει ήδη καλλιεργηθεί.

πηγή: e-pcmag.gr

` Ετικέτες:

Comments are closed.