Αναβάθμιση και πολλά προβλήματα στο Facebook 3.0

Κατηγορία: Τεχνολογικά Νέα Views:

facebook_logoΣχεδόν 12 εκατομμύρια κάτοχοι iPhone έχουν εγκαταστήσει και χρησιμοποιούν καθημερινά την εφαρμογή του Facebook μέσα από το κινητό τους. Αν υπολογίσουμε ότι έχουν πουληθεί 40 εκατομμύρια iPhones αν τον κόσμο τότε εύκολα καταλαβαίνουμε,με μια αναγωγή,ότι μιλάμε για το 30% των κατόχων.

Το ποσοστό είναι εξαιρετικά μεγάλο,σίγουρα πολύ μεγαλύτερο από το ποσοστό των χρηστών του Facebook που είναι κάτοχοι ενός iPhone.

facebook3

Η προηγούμενη έκδοση της συγκεκριμένης εφαρμογής δεν εκμεταλλευόταν όλες τις πτυχές του Facebook. Αυτό έκανε τους περισσότερους να περιμένουν με αγωνία μια αναβάθμιση που θα προσέφερε περισσότερα features. Αυτή η έκδοση ήρθε τελικά 2 μέρες πριν. Η Apple ενέκρινε την κυκλοφορία της και πλέον είναι διαθέσιμη για κατέβασμα μέσω App Store.

Φαίνεται όμως ότι με την προσθήκη νέων λειτουργιών προστέθηκαν και νέα προβλήματα που κάνουν πολλές φορές την εφαρμογή να κρασααρει από το πουθενά. Συγκεκριμένα το κατάλαβα σε μια δοκιμή που έκανα χθες(ήθελα να 'ξερά τι με έπιασε και το αναβάθμισα).

Σε γενικές γραμμές η εφαρμογή είναι καλή. Έχει νέο ανανεωμένο μενού που εύκολα έρχεται στα μέτρα του χρηστη αφού υποστηρίζει την αλλαγή της σειράς των εικονιδίων με τον ίδιο τρόπο μάλιστα που κάνει και το iPhone στο κεντρικό μενού. Υπάρχουν επίσης λειτουργίες όπως Events και Notes. Σημαντική έλλειψη είναι το Push Notification το οποιο θα προστεθεί σε κάποια από τις μεταγενέστερες εκδόσεις.

Μακάρι να διορθώνουν και τα υπάρχοντα bugs γιατί είναι πολύ εκνευριστικό να πας να δεις την λίστα με τους φίλους σου και να σε πετά εκτός για απροσδιόριστους μέχρι στιγμής λόγους.

πηγή: http://breezer.pblogs.gr

` Ετικέτες: , , ,

Comments are closed.