Ξεπέρασε τα 50 εκατομμύρια επισκέπτες το Twitter

Κατηγορία: Τεχνολογικά Νέα Views:

twitterΟ Ιούλιος ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστός μήνας για το Twitter, όσον αφορά ειδήσεις και γεγονότα. Η υπηρεσία microblogging άλλαξε σχεδιαστικά την κεντρική της σελίδα, υιοθέτησε επίσημα τη λέξη Tweet, ξεκίνησε την υπηρεσία Twitter 101, ενώ έζησε και το δράμα επίθεσης από χάκερς που υπέκλεψαν στοιχεία της εταιρείας.

Όλα τα παραπάνω συνέβαλαν σε ένα ακόμη σημαντικό γεγονός για τη γνωστή υπηρεσία: Το Twitter ξεπέρασε τους 50 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες παγκοσμίως, σύμφωνα με μέτρηση του ComScore, φτάνοντας συγκεκριμένα τους 51,6 χρήστες σε διάστημα ενός μηνός. Πρόκειται για 7,1 περισσότερους μοναδικούς χρήστες σε σχέση με τον Ιούνιο, σημειώνοντας ωστόσο μικρή πτώση του ρυθμού αύξησης. Οι επισκέψεις στο Twitter αυξήθηκαν 19% από τον Μάιο στον Ιούνιο και 16% από τον Απρίλιο στον Μάιο.

Αύξηση σημείωσαν οι Αμερικανοί επισκέπτες του Twitter, φτάνοντας τα 21.2 εκατομμύρια, αντιπροσωπεύοντας 41% του συνόλου των επσικεπτών. Οι υπόλοιπες χώρες αποτελούν το 59%, ποσοστό αυξημένο κατά 4% σε σχέση με τον Ιούνιο. Το ComScore κατατάσσει πλέον το Twitter στην 47η θέση των μεγαλύτερων site στον κόσμο.

Σημειώνεται ότι τα συγκεκριμένα στατιστικά προέρχονται μόνο από τις επισκέψεις στην ιστοσελίδα. Ουσιαστικά, οι χρήστες του Twitter είναι πολύ περισσότεροι, αφού τουλάχιστον οι μισοί χρησιμοποιούν εφαρμογές της υπηρεσίας χωρίς καν να πηγαίνουν στην κεντρική σελίδα.

πηγή: www.kathimerini.gr με πληροφορίες Tech Crunch

` Ετικέτες: , ,

Comments are closed.