Δωρεάν iPhone 3GS από την Vodafone!

Κατηγορία: Τεχνολογικά Νέα Views:

iphoneΜε μία σπάνια κίνηση για τα Ελληνικά δεδομένα η Vodafone ήρθε σε επαφή, από μόνη της, με συνδρομητές της που είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για το νέο iPhone 3GS και τους ενημέρωσε ότι θα τους το στείλει εντελώς δωρεάν με μόνη υποχρέωση την ανανέωση συμβολαίου για 12 μήνες! Ναι, δεν μιλάω για δωρεάν αποστολή αλλά για εντελώς δωρεάν συσκευή!

Ένας από τους τυχερούς είμαι και εγώ αφού όταν πήγα να δω αν είχε έρθει η συσκευή που είχα παραγγείλει δεν κατάφερα να την αγοράσω εξ΄αιτίας της περιορισμένης διαθεσιμότητας. Μετά από λίγες μέρες έλαβα το ευχάριστο τηλεφώνημα από την εταιρία και σύντομα παρέλαβα την συσκευή μου η οποία είναι και το ακριβότερο μοντέλο των 32 GBs.
Αναφέροντας το γεγονός στο Twitter ανακάλυψα τουλάχιστον έναν ακόμα (δεν τον κατονομάζω εδώ αφού δεν γνωρίζω αν το επιθυμεί) που αν και είναι πελάτης της Vodafone μόνο ένα χρόνο παρέλαβε και αυτός δωρεάν ένα iPhone 3GS 32GB! Στην αρχή πίστεψα ότι το loyalty στην εταιρία (είμαι συνδρομητής από το 1994 με τον ίδιο αριθμό) ήταν μία αιτία αλλά προφανώς δεν είναι αυτό.
Όσο αφορά τους λογαριασμούς μου δεν μπορώ να τους χαρακτηρίσω ιδιαίτερα υψηλούς (εκτός από κάποιους μήνες που έχω ταξίδια και αναβαίνει το κόστος λόγο του roaming) και όταν είχα ενημερωθεί για το ποσό της επιδότησης που είχα αυτό ήταν σημαντικά χαμηλότερο από την αξία της συσκευής.

vodafone

Αν και σίγουρα ο ανταγωνισμός παίζει σημαντικό ρόλο αφού αρκετοί συνδρομητές αλλάζουν δίκτυο για να πετύχουν καλύτερες τιμές συσκευών η κίνηση αυτή είναι πραγματικά αξιόλογη και μακάρι να συνεχιστεί! Στο κάτω-κάτω η χρήση ενός iPhone ευνοεί και την χρήση – συνδρομή σε υπηρεσίες data αυξάνοντας το πάγιο και τα έσοδα των εταιριών και βοηθάει τους χρήστες να καταλάβουν ότι τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας δεν είναι μόνο για να μιλάμε!

Σας έχει συμβεί κάτι ανάλογο; Ποια είναι η γνώμη σας για την κίνηση αυτή;

πηγή: http://www.newsbytes.gr

` Ετικέτες: , , ,

Comments are closed.