Πληθαίνουν τα προγράμματα πλοήγησης για iPhone

Κατηγορία: Τεχνολογικά Νέα Views:

telenav_on_iphoneΠάνε δυο μέρες από την τελευταία μου επίσκεψη στο ηλεκτρονικό μαγαζί εφαρμογών της Apple. Σάββατο βραδυ,και ενώ δεν είχα τι άλλο να κάνω μόνος στο σπίτι,είπα να ρίξω μια "βόλτα" στα μαγαζί του internet. Πέρασα πολλά σε αυτήν την σύντομη βόλτα. Εκεί που στάθηκα ήταν στο App Store της Apple και στο iTunes. Αλλα έψαχνα,αλλα αγόΠάνε δυο μέρες από την τελευταία μου επίσκεψη στο ηλεκτρονικό μαγαζί εφαρμογών της Apple. Σάββατο βραδυ,και ενώ δεν είχα τι άλλο να κάνω μόνος στο σπίτι,είπα να ρίξω μια "βόλτα" στα μαγαζί του internet.

Πέρασα πολλά σε αυτήν την σύντομη βόλτα. Εκεί που στάθηκα ήταν στο App Store της Apple και στο iTunes. Αλλα έψαχνα,αλλα αγόρασα τελικά. Βέβαια μετά από αυτήν την βόλτα έβγαλα ένα συμπέρασμα και σήμερα που βρίσκω λίγο χρόνο λέω να το μοιραστώ μαζί σας,έτσι κουβέντα να γίνετε.ρασα τελικά. Βέβαια μετά από αυτήν την βόλτα έβγαλα ένα συμπέρασμα και σήμερα που βρίσκω λίγο χρόνο λέω να το μοιραστώ μαζί σας,έτσι κουβέντα να γίνετε.

Οι εφαρμογές που μετατρέπουν το iPhone σε πλοηγό GPS έχουν αρχίσει να γίνονται τόσες πολλές που το πράγμα αρχίζει να μπερδεύει κάπου. Πριν κάμποσο καιρό είχα δει σε σχετικό βίντεο την εταιρία TomTom να θέλει να σχεδιάσει μια εφαρμογή που θα μετατρέπει το iPhone σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα πλοήγησης. Σήμερα στο App Store υπάρχουν κάμποσες εταιρίες σαν αυτή που κάνουν το ίδιο πράγμα,προσφέροντας πληθώρα επιλογών στους κατόχους iPhone. Η Sygic και η TomTom είναι κάποιες από αυτές που προσφέρουν έναντι μερικών ευρώ(ανάλογα με την κάλυψη) λύσεις σε κάποιων ανήσυχο ταξιδιώτη.

Για Ελλάδα βεβαια δεν υπάρχουν και τόσες επιλογές αλλα για κάποιον που έχει iPhone και θέλει να γνωρίσει την Ευρώπη δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από έναν Apple account και μερικά λεφτά στην χρεωστική του κάρτα. Όλα τα αλλα αφήστε τα στο App Store και στην αμεσότητα που προσφέρει το internet στις αγορές που κάνετε.

Όλα αυτά δημιουργούνται από ανθρώπους που έχουν πληρώσει για να πάρουν το SDK για την ανάπτυξη εφαρμογών για iPhone. Φανταστείτε λοιπόν πόσες επιλογές θα έχει το Android Market που για την ανάπτυξη εφαρμογών δεν χρειάζεσαι ούτε ένα δολάριο. Φτάνει να ξέρεις από Java και να έχεις τις κλάσεις του Android.

Πηγή:breezer.pblogs.gr

` Ετικέτες: , ,

Comments are closed.