Η Apple επαναφέρει την επιλογή για οθόνες Matte που δεν αντανακλούν στα Macbook Pro 15 ιντσών

Κατηγορία: Τεχνολογικά Νέα Views:

apple1Η Apple επαναφέρει την επιλογή για οθόνες Matte που δεν αντανακλούν στα Macbook Pro 15 ιντσών, όπως ισχύει και για τα 17-ιντσα.Πολύ ωραία, όμορφα και λίαν εξυπηρετικά τα μοντέλα που ανήκουν στην οικογένεια των Macbook Pro, αλλά αυτή η Apple έχει βαλθεί να μας τρελάνει με τις επιλογές της, τουλάχιστον όσον αφορά τις οθόνες. Βλέπετε τα Macbook Pro προσφέρονται με οθόνες που μπορούν να εκτελέσουν παράλληλα και χρέη…καθρέφτη. Τόσο έντονη και ιδιαίτερα ενοχλητική είναι η αντανάκλαση των νέων οθονών, χωρίς υπερβολές.

Ευτυχώς πάντως που στα μοντέλα των 17 ιντσών προσφέρεται η επιλογή για Matte τύπου οθόνη, που εξαλείφει εντελώς το προαναφερθέν πρόβλημα. Δυστυχώς όμως αυτή η επιλογή για τους ιδιοκτήτες των μοντέλων 15 ιντσών δεν υπήρχε (φαίνεται πως για την Apple είχαν δικαίωμα στις Matte οθόνες μόνο όσοι διέθεσαν χιλιάδες δολάρια / ευρώ για την αγορά ενός 17-ιντσου Macbook Pro).

Λέμε «είχαν» διότι επιτέλους κατάλαβε το «παράπτωμά» της η μαμά-Apple και αποφάσισε έναντι 50 δολαρίων επιπλέον, να εφοδιάσει τα μοντέλα των 15 ιντσών Macbook Pro με τις Matte οθόνες που δεν εμφανίζουν το φαινόμενο της αντανάκλασης. Άρα «καθρέφτες» τέλος και για τα 15-ιντσα, έστω και με 50 δολάρια επιπλέον.

apple44434343

Η διαφορά Matte και Glossy οθόνης..."καθρέφτης" αξιώσεων!

πηγή: zougla.gr

` Ετικέτες: , , ,

Comments are closed.