Μια μεγάλη επένδυση από τη Sony για τους Έλληνες παίκτες

Κατηγορία: Τεχνολογικά Νέα Views:

buzzΑν και η Sony έχει προβεί σε ανάλογες κινήσεις στο παρελθόν (Ghosthunter, διάφορα "παιδικά" παιχνίδια της κατηγορίας Buzz), αυτή τη φορά μας εκπλήσσει στην προσπάθειά της να "εξελληνίσει" ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Όπως ενημερωθήκαμε από τη Sony Hellas, εδώ και μερικούς μήνες βρίσκεται υπό ανάπτυξη σε Ελλάδα και Μεγάλη Βρετανία η ελληνική έκδοση του Buzz: Quiz World.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η σειρά "Buzz" της Sony πρακτικά εξομοιώνει ένα τηλεπαιχνίδι, όπου οι παίκτες -κρατώντας τα ειδικά χειριστήρια/ buzzers- απαντούν στις ερωτήσεις που τους κάνει ο οικοδεσπότης της εκπομπής ονόματι "Buzz". Η σειρά μετρά ήδη αρκετές υλοποιήσεις (άλλες πιο παιδικές και άλλες πιο "ενήλικες") για τα PSP, PS2 και PS3, και τον ερχόμενο Οκτώβριο η Sony θα προσφέρει για τα PlayStation 3 και PSP τη νέα της έκδοση.

Στη χώρα μας αυτή η έκδοση θα ονομάζεται "Buzz: Παγκόσμιο Quiz" και θα περιλαμβάνει περισσότερες από 5.000 ερωτήσεις στα ελληνικά -και για τις δύο εκδόσεις. Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι, εκτός από τις μεταφρασμένες ερωτήσεις και τις φωνές που θα ακούγονται στα ελληνικά, το Buzz: Παγκόσμιο Quiz θα περιλαμβάνει και υλικό "εσωτερικού" ενδιαφέροντος, όπως ερωτήσεις σχετικά με ελληνικές τηλεοπτικές σειρές και ηθοποιούς. Ελπίζουμε το εγχείρημα να έχει καλή εξέλιξη και σύντομα να έχουμε στα χέρια μας περισσότερες πληροφορίες.

πηγή: gameover.gr

` Ετικέτες: , ,

Comments are closed.