«Πρωτοσέλιδο» Twitter για Windows Mobile 6.5

Κατηγορία: Τεχνολογικά Νέα Views:

wimo65Χρησιμοποιείτε ένα «έξυπνο» κινητό με Windows Mobile 6.5; Θέλετε μόνιμη επικοινωνία με τον κόσμο του Twitter; Μια από τις καλύτερες προτάσεις είναι το ArteseaTwitter του Artesea (χμμ… για δες..!).

Η εφαρμογή «ενώνεται» με την αρχική οθόνη των Windows Mobile 6.5, λειτουργώντας ως άλλο ένα panel της, μέσω του οποίου μπορείτε να δείτε τα τελευταία updates των επαφών σας ή να ανανεώσετε το δικό σας status. Φυσικά, είναι και αυτή δημιούργημα ενός εκ των… θαμώνων του γνωστού, ανεξάρτητου forum για τις συσκευές τις HTC, XDA-Developers.

Σημειώνεται πως η εφαρμογή είναι, στην πραγματικότητα, ένα σύνολο scripts που βασίζονται στην εφαρμογή MortScript για τη λειτουργία τους, οπότε θα πρέπει να έχετε και αυτήν εγκατεστημένη στο κινητό. Προσέξτε επίσης πως πριν από την εγκατάσταση της πρέπει να απενεργοποιήσετε πλήρως την οθόνη Today (από το Start>Settings>Start, καταχώρηση Windows Default), να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση και μετά να ξαναενεργοποιήσετε την οθόνη Today των Windows Mobile 6.5 (από το ίδιο σημείο).

πηγή: productivity.gr

` Ετικέτες: , ,

Comments are closed.