Λίφτινγκ στην κεντρική σελίδα του ολοκληρώνει το Yahoo

Κατηγορία: Τεχνολογικά Νέα Views:

yahooΗ πρώτη σημαντική ανανέωση στην κεντρική σελίδα του Υahoo, τα τελευταία τρία χρόνια, προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να παρακολουθούν το προφίλ τους στο Facebook, την αλληλογραφία τους στο Gmail και τα νεώτερα από τους φίλους τους στο Twitter.

To ανανεωμένο πρωτοσέλιδο του Yahoo κάνει ντεμπούτο την Τρίτη στις ΗΠΑ με την προοπτική να επεκταθεί τις επόμενες εβδομάδες σε Γαλλία και Γερμανία και μέχρι το φθινόπωρο στις υπόλοιπες αγορές.

Στην αριστερή πλευρά της οθόνης εμφανίζεται η λίστα My Favorites την οποία οι χρήστες μπορούν να εμπλουτίζουν με έτοιμες, δυναμικές «εφαρμογές», οι οποίες επικοινωνούν με άλλες διαδικτυακές υπηρεσίες, ακόμα και ανταγωνιστικές για το Yahoo.

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 65 τέτοιες εφαρμογές, όπως οι υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Google και της AOL και ενημερώσεις από το Facebook, το ΜySpace και το Twitter.

Σύμφωνα με το Reuters, το «λίφτινγκ» έρχεται την ώρα που αναβιώνουν οι διαπραγματεύσεις για ενδεχόμενη συνεργασία ανάμεσα στη Yahoo και τη Microsoft, η οποία είχε αποτύχει πέρυσι να εξαγοράσει την μεγάλη διαδικτυακή εταιρεία.

Στη διάρκεια του Μαΐου η κεντρική σελίδα του Yahoo συγκέντρωσε 330 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο, δείχνουν οι μετρήσεις της comScore.

Η εταιρεία ετοιμάζεται τώρα να ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου, με τους αναλυτές να αναμένουν μικρή πτώση των κερδών.

πηγή: in.gr

` Ετικέτες: , ,

Comments are closed.