Αλλάξτε την ετικέτα του Feedburner counter

Κατηγορία: How To | Tricks & Tips, Web Developing Views:

feedburner_logo_250Πλέον σε όλα τα blogs,κάπου στην πάνω δεξιά γωνία συνήθως, βλέπουμε έναν μετρητή από το Feedburner ο οποίος δείχνει τους χρηστες που έχουν καταχωρήσει την διεύθυνση του RSS μας σε κάποιον RSS Aggregator(βλ. Google Reader). Ο μετρητής αποτελείται από το νούμερο των χρηστών και την ετικέτα "readers". Τα χρώματα όπως και το αν είναι animated η όχι αλλάζουν κατά την βούληση του δημιουργού. Αυτό που ίσως παραμένει σταθερό σε όλες τις περιπτώσεις είναι η ετικέτα "readers",η μήπως όχι;

Η απάντηση είναι όχι.

Το παρακάτω κολπάκι θα σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε την ετικέτα γράφοντας την δική σας λέξη. Πάμε λοιπόν να δούμε πως θα αλλάξουμε το readers σε addicts.

1. Ανοίξτε τον κώδικα HTML του blog σας και βρείτε αυτό:

src="http://feeds.feedburner.com/~fc/
blogname?bg=246cb0&fg=000000&anim=0"

2. Στο τέλος αυτού του κειμένου( μετά τον αριθμό 0 ) προσθέστε αυτό:

&label=ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ (p.x. addicts)

3. Τώρα αυτό που βλέπετε πρέπει να μοιάζει με το παρακάτω:

src="http://feeds.feedburner.com/~fc/
blogname?bg=246cb0&fg=000000&anim=0&label=ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ (p.x. addicts)"

4. Αποθηκεύστε τον κώδικα και κάντε μια ανανέωση της σελίδας του blog σας. Όλα πρέπει να είναι έτοιμα.

Με 4 απλά βήματα καταφέρνετε να γράψετε αυτό που εσείς θέλετε σαν μήνυμα. Γιατί λοιπόν πρέπει να λέγονται readers σώνει και καλά αυτοί που μας διαβάζουν καθημερινά Εγώ προτιμώ να τους λέω addicts γιατί σίγουρα είναι άτομα που κουβαλάνε την ίδια τρέλα με εμένα.

Υ.Γ Επίσης όποιος έχει σταθερή ετικέτα και θέλει να την κάνει κινούμενη τότε πρέπει να πειράξει την τιμή της μεταβλητής anim. Από μηδέν που είναι να την κάνει 1,10,20 και ότι άλλο θέλει. Πάντως να είναι διάφορο από το μηδέν.

πηγή: breezer.pblogs.gr

` Ετικέτες: ,

Comments are closed.