Έχεις site/blog;Πουλήστε διαφημηστικούς χώρους-Κερδίσε πολλά χρήματα!

Κατηγορία: How To | Tricks & Tips, Web Developing Views:

adtoll-logoΈχεις καταφέρει να αποκτήσει το site/blog σου ένα καλό rank στο δημοφιλές alexa; Τώρα, μπορείς να κερδίσεις αρκετά χρήματα μέσω μιάς νέας υπηρεσίας! Διαβάζοντας το παρακάτω review θα μάθετε πως να το χρησιμοποιήσετε, να το εκμεταλευτείται στο έπακρο και να μάθετε όλα τα μυστικά αυτής της νέας υπηρεσίας!

Και εγέννετο…AdToll !

Ξεκίνησε στις 18 Ιουνίου του 2007, το AdToll είναι ένα σχετικά καινούριο δίκτυο διαφημίσεων που βοηθά τους webmasters να πουλήσουν τον διαφημιστικό τους χώρο σε διαφημιζόμενους, καθώς επίσης είναι ιδανική λύση για αυτούς που θέλουν να διαφημίσουν τα προϊόντα τους – υπηρεσίες τους online.

Στο AdToll, οι ιδιοκτήτες των ιστοσελίδων μπορούν να θέσουν τις δικές τους τιμές ή να χρησιμοποιήσουν το
«Autopricing feature», την δυνατότα να καθορίζονται αυτόματα οι τιμές του διαφημιστικού χώρου τους σύμφωνα με ένα εξελιγμένο αλγόριθμο που έχει το AdToll. Αυτό είναι ιδανικό για νέα sites που οι ιδιοκτήτες δεν γνωρίζουν την αντικειμενική αξία τους, καθώς και για πολύ εξειδικευμένες σελίδες.

Σαν ιδιοκτήτης του site σου, το AdToll σου δίνει τη δυνατότητα να ελέγχεις, να εγκρίνεις/απορρίπτεις ποιες διαφημίσεις καθώς και ποια είδη διαφημίσεων θα εμφανίζονται στις σελίδες σου! Οι κατηγορίες διαφημίσεων είναι: 1) Safe, 2) Safe & Teen, 3) Adult.

Επίσης μπορείται να αφαιρέσεται τα links στην διαφήμιση που γράφουνε «powered by» & «advertise here» κάτι που δε συναντάται συχνά! Πάντως αν επιλέξετε να μην τα αφαιρέσεται, πρεπει να ξέρετε πως περιέχουν το referral links σας ;-)

Ένα μοναδικό πλεονέκτημα που έχει το AdToll είναι το γεγονός πως είναι πολύ εύκολο και γρήγορο να ξεκινήσει κανείς να το χρησιμοποιεί! Για την ακρίβεια, είναι υόθεση 5 μόλις λεπτών πριν ξεκινήσετε να κερδίζετε χρήματα! Δεν χρείαζεται να έχετε κάποιο ελάχιστο αριθμό επισκέψεων στη σελίδα σας για να γίνεται δεκτοί στο AdToll. Eκτός αυτού δεν απαιτείται κάποια διαδικασία έγκρισης της εγγραφής σας! Όλες οι εγγραφές γίνονται αμέσως δεκτές και ο λογαριασμός σας ενεργοποιείται άμεσα!

Οταν δηλώσετε το site σας προς έγκριση για να εμφανίζονται διαφημίσεις σε αυτό(μια διαδικασία που κρατά πολύ λίγο, στο διάστημα μέχρι να αποκτήσεται διαφημιζόμενους που θα αγοράσουν το χώρο σας, θα εμφανίζονται διαφημίσεις του δικτύου και θα έχετε πάλι κέρδος!
Απο προσωπική εμπειρία πάντως, συνήθως όλα τα site γίνονται άμεσα δεκτά.

Πληρωμή

Το AdToll πληρώνει το 75% απο όσα κερδίζει σε εσας! Όχι 50% ή λιγότερο όπως οι περισσότερες υπηρεσίες αυτού του είδους, αλλα το 75%!!

Οι μέθοδοι πληρωμής που υποστηρίζουν είναι επιταγές, πληρωμές με PayPal, πληρωμές με ePassporte, πληρωμές «Bank Wire» ή να εξαργυρώσετε τα κέρδη σας σε διαφήμιση του δικου σας site. Οι πληρωμές γίνονται στις 15 κάθε μήνα. Για την επιταγή, πληρωμή μέσω ePassporte και την πληρωμή μέσω paypal απαιτείται το ελάχιστο ποσό των 20$, για wire transfers(εμβάσματα) 1000$. Υφίστανται και μικρές κρατήσεις ανάλογα με το τρόπο πληρωμής(κρατήσεις που επιβάλλουν οι φορείς). Μην ξεχνάμε πάντως πως μπορούμε να εξαργυρώσουμε τα κέρδη μας σε διαφήμιση του δικού μας site μέσω του δικτύου του AdToll πάντα!

Πρόγραμμα για Affiliates

Επίσης προσφέρεται ένα affiliate πρόγραμμα με το οποίο κερδίζεται 20% απο τα κέρδη που έχουν οι διαφημιστές για 90 μέρες και 10% απο τα κέρδη όσων πουλάνε χώρο διαφημίσεων στις σελίδες τους για ένα χρόνο! Προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία banner για να σας βοηθήσουν να προσελκύσετε referrals, καθώς επίσης επιτρέπουν και την χρήση banner που μπορείτε να φτιάξετε εσείς οι ίδιοι!

Εξυπηρέτηση Πελατών

Προς το παρών, η εξυπηρέτηση πελατών γίνεται μόνο μέσω μιας φόρμας επικοινωνίας. Παρόλαυτα, απαντάνε σχεδόν πάντα άμεσα και με φιλικό τρόπο!

Σύνοψη/Σχόλια

Άν και σχετικά καινούρια υπηρεσία(σχεδόν 2 ετών) το AdToll δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο καμία άλλη παρόμοιου είδους υπηρεσία! Οι ποικίλοι τρόποι πληρωμής, το φιλικό περιβάλλον διαχείρισης και τα λιγοστά «πρέπει» που θέτει στους χρήστες το καθιστούν την πρώτη επιλογή για πολλούς! Προσωπικά το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

πηγή: http://inblog.gr

` Ετικέτες: , , , , , , ,

One response to “Έχεις site/blog;Πουλήστε διαφημηστικούς χώρους-Κερδίσε πολλά χρήματα!”

  1. kerdoskopos says:

    Μπράβο φίλε μου ,

    πολύ χρήσιμο τιπ αυτό.