5 προγράμματα που θα κρατήσουν σε “φόρμα” το PC σας

Κατηγορία: How To | Tricks & Tips Views:

box_sd_iconΣήμερα κάνοντας μια βόλτα στον ιστό βρήκα αρκετά προγράμματα που καταφέρνουν,όπως λένε,να κρατήσουν έναν υπολογιστήσε φόρμα.

Το πρώτο βήμα μου ήταν να κάνω έναν φάκελο στην επιφάνεια εργασίας που είχε όνομα First Aids(για ευνόητους λόγους). 

Δεύτερο βήμα ήταν να αρχίσω να κατεβάζω τα πολλά υποσχόμενα προγράμματα. Δείτε την λίστα που ακολουθεί,ίσως κάποιοι από εσάς ενδιαφέρεστε να μάθετε ποια είναι αυτά τα 5+1.

PC Tools Internet Security: Αυτό το εργαλείο είναι μια σουίτα κατά κάποιον τρόπο που προσφέρει λύσεις στο θέμα ασφάλειας από τα διάφορα "κακά" του internet. Περιχέει τα Spyware Doctor AntiSpyware,AntiVirus,Firewall Plus και Spam protection.

ThreatFire Free Edition: Τι χειρότερο από τα malware που κυκλοφορούν ελεύθερα παντού; Κατεβάστε το συγκεκριμένο πρόβλημα και κοιμηθείτε ήσυχοι.

PC Tools Disk Suite: Μια σουίτα προγραμμάτων που θα δώσουν ανάσες στους σκληρούς σας δίσκους. Περιέχει εργαλεία που κάνουν optimization,defrag,επιδιορθώσεις και φυσικά backup. Όλα σε ένα και συμφέρει.

Desktop Maestro: Αυτό το εργαλείο μπορεί να καθαρίσει το μητρώο,να σας δώσει μια εικόνα για το σύστημα σας και φυσικά να εξοντώσει όλα τα άχρηστα δεδομένα που φυλάσσουν κατά καιρούς τα προγράμματα που έχουμε εγκατεστημένα.

File Recover: Κάνει ότι λέει η λέξη. Επαναφέρει δεδομένα από δίσκους,δισκέτες και γενικά από οποιοδήποτε μαγνητικό μέσο αποθήκευσης.

πηγή: breezer.pblogs.gr

` Ετικέτες: , , , ,

Comments are closed.