Πως θα αναβαθμίσετε τα Windows 7 RC ή Beta σε Windows 7 RTM

Κατηγορία: How To | Tricks & Tips Views:

windows7Η 22 Οκτωβρίου δεν είναι μακρυά και αυτό το ξέρεις καλύτερα από τον καθένα μας η Microsoft η οποία από της 22 Ιουλίου φρόντισε να ανακοινώσει την τελική έκδοση των Windows 7 στους συνεργάτες-κατασκευαστές Η/Y ώστε αυτοί με την σειρά τους να είναι έτοιμοι να διαθέσουν Η/Y με προ εγκατεστημένα Windows 7 από της 22 Οκτωβρίου και μετά.

Όσοι από εσάς έχετε εγκαταστήσει κάποιες από τις RC ή Beta εκδόσεις δεν μπορείτε να κάνετε άμεση αναβάθμιση στην RTM έκδοση(build 7600.16385). Βέβαια όλα αυτά ισχύουν θεωρητικά γιατί πρακτικά τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Με λίγα λόγια όλα θέλουν το κόλπο τους.

Όσοι από εσάς έχετε προσπαθήσει να κάνετε αναβάθμιση θα έχετε πάρει το εξής μήνυμα:You cannot upgrade this prerelease version of Windows 7. Go online to see how to install Windows 7 and keep your files and settings.

Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί τα Windows 7 RTM είναι κατασκευασμένα να μπλοκάρουν κάθε προηγούμενη έκδοση από την 7233. Αν θέλετε να παρακάμψετε αυτό το πρόβλημα ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

1) Κατεβάστε το ISO των Windows 7 RTM. Μπορείτε να το βρείτε σε torrent. Σας δίνω εδώ μια λύση.

2) Κάντε extract τα περιεχόμενα του ISO χρησιμοποιώντας το WinRAR ή άλλα παρόμοια προγράμματα.

3) Ανοίξτε τον φάκελο και ψάξτε να βρείτε το αρχείο cversion.ini.

4) Ανοίξτε το αρχείο με το notepad και αλλάξτε την παράμετρο MinClient βάζοντας ένα νούμερο μικρότερο από αυτό που έχει. Για παράδειγμα αλλάξτε το 7233 σε 7000.

Αυθεντικό αρχείο cversion.ini:

[HostBuild]

MinClient=7233.0

MinServer=7100.0

Το αρχείο cversion.ini μετά την αλλαγή:

[HostBuild]

MinClient=7000.0

MinServer=7100.0

5) Σώστε το αρχείο στον ίδιο φάκελο με το ίδιο όνομα και τρέξτε το αρχείο setup.exe.

6) Στην οθόνη που θα σας εμφανίσει διαλεξτε Upgrade.

πηγή: breezer.pblogs.gr

` Ετικέτες: , , ,

Comments are closed.