Δημιουργία ψεύτικου virus

Κατηγορία: How To | Tricks & Tips Views:

virus_pcΑν θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν απλό ιό μόνο και μόνο για να διασκεδάσουμε με κάποιον φίλο μας τότε μπορούμε πολύ εύκολα και γρήγορα να το πραγματοποιήσουμε αρκεί να έχουμε κάποιες γνώσεις από batch programming.

Ανοίγουμε λοιπόν το σημειωματάριο (notepad) και πληκτρολογούμε τα ακόλουθα:

@echo off

msg * Den se goustarw!

shutdown -c “sfalma!Apektises virus!” -s

Φυσικά μπορούμε να γράψουμε το μήνυμα της επιλογής μας.Σώζουμε το αρχείο με ότι όνομα θέλουμε αρκεί να του βάλουμε κατάληξη .bat (για παράδειγμα virus.bat) για να τρέχει κάθε φορά που θα κάνουμε ή θα κάνει κάποιος άλλος διπλό κλικ σε αυτό.Αν το τρέξουμε θα δούμε ότι ο υπολογιστής μας θα κλείσει σε 30 δευτερόλεπτα.

Μπορούμε να αποτρέψουμε το shutdown στον υπολογιστή μας με την εντολή shutdown -a στην εκτέλεση.Φυσικά δεν μολύνει κανένα υπολογιστή,απλά δίνει εντολή στο σύστημα να κλείσει μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.Ιδιαίτερα χρήσιμο σε περίπτωση που θέλουμε να σβήνει ο υπολογιστής μας με μόνο ένα διπλό κλικ και με ότι μήνυμα του δώσουμε εμείς να εμφανίζει.

πηγή: datalibrary.wordpress.com

` Ετικέτες: , , , ,

2 responses to “Δημιουργία ψεύτικου virus”

  1. Μιχάλης Γιαννικουρής says:

    Ρε Στέργιο το shutdown δεν δούλεψε σε εμένα. Καλό πάντως

  2. Stergios says:

    Λειτουργει ισως να μην το εγραψες σωστά.Δες και εδώ αναλυτικά http://samanathon.com/windows-tip-shutdown-your-computer-with-the-command-prompt/